You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

EXXEN Leyla ile Mecnun’un İlk Tanıtım Videosunu Yayınladı

Kurucu
[Resim: EXXEN-Leyla-ile-Mecnunun-Ilk-Tanitim-Vid...i.png.webp]

Yapılmış en iyi Türk dizilerinden olan Leyla ile Mecnun uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu EXXEN platformunda yayınlanacak olan dizi için ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Çekimler Ne zaman Başlayacak?

Efsane absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun yakında Acun Ilıcalı’nın Exxen platformuna yeni bölümleriyle geliyor. Çekimlere ise yaz aylarında başlanacak.

Eflatun Film yapımcılığında TRT 1 kanalında üç sezon boyunca ekranlarda kalan efsane yerli komedi dizisi Leyla ile Mecnun yakında yeniden hayranlarıyla buluşacak. Absürt teması ile kendine has bir mizah yaratan dizi Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen platformunda yeni bölümleriyle karşımıza çıkacak.

Eski Oyuncu Kadrosu Geri Dönüyor

Dün gece saatlerinde “Efsane geri dönüyor!” başlığıyla sosyal medyada takipçileri karşısına çıkan Exxen platformu, Leyla ile Mecnun oyuncuları ve teknik ekibi hakkında ilk doğrulanmış bilgileri aktardı. Dizinin çekirdek kadrosunun dağılmayacağını söyleyen platform Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt‘un eski karakterlerini yeniden canlandıracağını açıkladı.

Fragman İzle
Leyla İle Mecnun Tanıtım Fragmanı
Gizli içerik

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren DiziTvm Türkiye’nin En Büyük Forum Platformu! sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.